Stanivuković: Rušićemo nelegalne restorane Dodikovog kuma i ćerke

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, podneo je krivičnu prijavu protiv glavnog Urbanističko-građevinskog inspektora RS zbog slučaja nelegalno sagrađenog ugostiteljskog objekta "Kajak".
Stanivuković: Rušićemo nelegalne restorane Dodikovog kuma i ćerke
Foto: 021.rs (ilustracija)
Stanivuković je najavio rušenje ugostiteljskih objekata "Kajak" koji je, kako navodi, "u vlasništvu Dodikovog kuma" i restorana "Agape" čija je vlasnica, kako kaže, Dodikova ćerka.
 
"Ne odustajemo od pravne države. Zakon je iznad bilo koga. I od kuma, sestrića, roda itd. Mi danas takvu državu nemamo. Inspektor je naredio da se skine traka Grada s nelegalnog objekta na našoj imovini (Kajak). To nije normalno. Podnesena je krivična prijava. Možda se po njoj neće raditi danas ili sutra, ali jednog dana kada se ovo promeni biće na tapetu", rekao je Draško Stanivuković, prenosi N1.
 
Istakao je da će krenuti i u rušenje restorana "Agape" jer je potpuno nelegalno izgrađeno sve na njemu. Tvrdi da ima rešenje samo za otvorenu baštu, ali da to mesto to odavno nije.
 
"Imamo Kajak, koji drži Dodikov kum, nelegalno izgrađeni restoran na imovini grada i to ćemo rušiti. Jer želimo rušiti temelje privatne države. Imate ćerku koja ima nelegalni objekat, sestrića koji ima nelegalne billboarde. Grad je prkosan i ponosan i nema tog čoveka koji to može zaustaviti", rekao je Stanivuković.
  • Bravo

    29.05.2021 09:55
    Decko
    Dodji malo kod nas...do penziji bi imao posla
  • Aco

    29.05.2021 06:46
    A kada će Nikolićeve vile biti rušene?
  • 49

    28.05.2021 22:19
    Ima od zla gore
    U Srbiji je stanje loše ali u poređenju sa Dodikovom republikom je neuporedivo bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet