Doktor u Nemačkoj greškom vakcinisao devetogodišnje dete

U Nemačkoj je devetogodišnja devojčica greškom vakcinisana protiv virusa korona, a dete se oseća dobro.
Doktor u Nemačkoj greškom vakcinisao devetogodišnje dete
Foto: 021.rs
Prema saopštenju policije, u centru za vakcinaciju u Bobingenu, u okrugu Augsburg, vakcinisano je dete, čiji je otac podneo prijavu.
 
U toku je istraga koja, prema pisanju "Augsburger Algemajne", treba da utvrdi kako se desilo da dete dobije vakcinu. Cepivo je trebalo da dobije otac, koji je imao zakazan termin, na koji je došao sa svojom ćerkom.
 
Prema pisanju medija, lekar koji je trebalo da sprovede vakcinu pitao je devojčicu da li se plaši injekcije. U trenutku kada je dezinfikovao ruku deteta, otac je mislio da se radi o šali.
 
Međutim, odmah potom je lekar ubrizgao devojčici Fajzerovu vakcinu. Ta vakcina trenutno ima dozvolu samo za osobe starije od 12 godina.
 
Kako prenose mediji, devojčica se oseća dobro posle vakcinacije.
  • Neša

    08.06.2021 21:58
    Slučaj?
    NE!
    Sve treba da izgleda kao slučaj. To je cilj, onako, olako, slučajno. A cilj je da se naviknemo na ove "greške" i to je najbolji način da se vakcinacija proširi na decu.
    Ništa nije slučajno.
  • več viđeno

    08.06.2021 17:29
    Dr. Mengele
    "Slučajno" bi značilo da je doktor debil koji ne razlikuje dete od 9 godina i dete od 12 godina, i ne pita ni dete ni roditelje koliko ima godina.
  • Andrija Šrek

    08.06.2021 17:01
    ...
    Pa dobro, nema veze, sad je i ona zaštićena.
    Nadam se da je i otac dobio vakcinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet