Kolumbija nudi 800.000 dolara za informacije o napadu na predsednikov helikopter

Kolumbija je ponudila nagradu od tri milijarde pezosa (796.000 američkih dolara) za informacije o napadu na predsednikov helikopter.
Ivan Duku se u petak približavao aerodromu u blizini granice sa Venecuelom kada je njegova letelica pogođena. Fotografije objavljene kasnije pokazale su rupe od metaka u rotoru i repu helikoptera.
 
U napadu niko nije povređen. Ujedinjene nacije, Evropska unija i SAD osudile su napad.
 
Ministar odbrane Diego Molano, koji je takođe bio u avionu, ponudio je nagradu za sve informacije koje dovedu do krivaca.
 
Nacionalna policija je u međuvremenu saopštila da je pronašla dve puške za koje kažu da su korišćene u napadu.
 
"Puška kalibra 7,62 imala je oznake oružanih snaga Venecuele. Tražimo odgovorne. Nećemo odustati dok ih ne uhvatimo", rekao je šef nacionalne policije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.