Novi incident na albanskom primorju - zapaljeno 60 ležaljki

U plažnom baru u albanskom primorskom mestu Drimade izgorelo je 60 ležaljki, a albanska policija sumnja da je požar podmetnut.
Novi incident na albanskom primorju - zapaljeno 60 ležaljki
Foto: Pixabay
Kako je saopšteno, u svrhu otkrivanja uzroka incidenta koji se dogodio sat posle ponoći, formiran je istražni tim, prenosi portal Balkan veb.
 
Prema pisanju portala ABC Albanija, sumnja se da bi potencijalni uzrok mogao biti sukob vlasnika plažnih barova oko korišćenja obale u ovoj oblasti.
 
Pre nekoliko dana došlo je i do sukoba između vlasnika barova oko stolica, a u tom sukobu u kome je korišćeno i vatreno oružje, četiri osobe su ubijene, a dve povređene.
  • oh

    28.06.2021 13:21
    Vatren narod. Izgleda da moraju na dosta toga jos poraditi da bi privukli turiste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet