Pijani Splićani napali strane turiste

Četvorica splitskih mladića, u alkoholisanom stanju, napali i lakše povredili dvojicu Danaca i jednog Novozelanđanina u čekaonici splitske autobuske stanice.
Četvorica splitskih mladića, u alkoholisanom stanju, napali i lakše povredili dvojicu Danaca i jednog Novozelanđanina u čekaonici splitske autobuske stanice.

U vređanju i omalovažavanju stranih turista učestvovala su još petorica huligana, pa su svi lišeni slobode i privedeni sudiji za prekršaje, javlja Hina. U policiji kažu da su četvorica Splićana, dvojica 17-godišnjaka, 18-godišnjak i 20-godišnjak ničim izazvani napali trojicu mladića iz Danske i Novog Zelanda. U policiji ističu da su huligani bili pod uticajem alkohola.

Nakon što su ispitani u policijskoj stanici jutros su privedeni sudiji za prekršaje zbog nasilničkog ponašanja.
  • jatzans

    18.07.2011 17:59
    @NS Sa nekulturnima ne razgovaram :)
  • 18.07.2011 15:12
    ns1
    A zasto strani turisti idu u HR, kada su oni tamo tako besni,pijani i napadaju turiste,


    sto lepo ne dodju ti stranci u Srbiju, tu se momci nikada ne napiju ko'letva, niti tada iz izgre saraju ostrim predmetom automobile, niti pijani navijaci razbiraju izloge, a to sto je Fr, Taton B. stradao, to je samo koleterana steta... u Srbiji nema pijanih momaka, a kada se napiju oni su uljudni
    nego tako losihpijandura ima samo kod drugih, e zato svi u Srbiju na letovanja, ima banja,jezera,bazena,reka, raznih ada itd
  • NS..

    18.07.2011 13:16
    Сремац - @
    Ej ti... stas tu doso da poredis kojekakve budalastine, nije ti nikakva "sala" malo li su nas bacali ti isti po moru i provocirali..i stvaraju i dalje mrznju? pametan covek nit ih spominje nit mari za njih, a jos manje letuje tamo.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet