Beograđanin u Budvi pokosio šest pešaka, raspisana poternica

Budvanska policija raspisala je poternicu za Beograđaninom L. B (20) koji je jedan sat iza ponoći divljao gradskim ulicama i pokosio šest pešaka.
Beograđanin u Budvi pokosio šest pešaka, raspisana poternica
Foto: Pixabay
Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada, nakon što je pronađen BMW na putu ka brdu Topliš, koga je Beograđanin ostavio bežeći od policijske potrage.
 
Kako je Vijestima rečeno, mladić je oko 1.15 časova na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gde je povredio sedam pešaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.
 
Povređeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.
 
Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu. Nakon što ih je pokosio, Beograđanin je nastavio da vozi, i nije se zaustavio da vidi šta je sa povređenima.
 
Ubrzo na lice mesta dolazi policija, a patrole interventne jedinice CB Budva kreću u poteru. Mladić je pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, ali nakon što je video da je grad blokiran, pravi još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 časova na Jadranskom putu, udara u tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila.
 
Tada izlazi iz automobila i beži u naselje. Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspela da identifikuje o kome se radi i obavešteni su svi granični prelazi.
  • Dušan

    23.07.2021 13:31
    I naravno...
    BMW, po nepisanom pravilu...neko ko ima 20 godina dobije mašinu od 200 i kusur konjskih snaga, gari svi da voze Punta od 60KS dok ne nauče da voze ili dok se ne vidi da li su u vinkli ili ne...
  • комша

    23.07.2021 12:53
    Сад лепо да га туже, па да цео живот ради за плаћање одштете повређенима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.