Ko se vakciniše dobije parče pice

Restorani, taksi i dostavljači hrane podržavaju britansku akciju vakcinacije protiv korona virusa nudeći popuste i besplatno parče pice mladima koji zavrnu rukav i prime vakcinu, piše AP.
Ko se vakciniše dobije parče pice
Foto: Pixabay
Program je danas objavilo Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite, s ciljem da poveća stopu vakcinacije među mlađima od 30 godina.
 
Velika Britanija nastoji da vakciniše što je moguće više ljudi pre jeseni. 
 
Više od 90 odsto odraslih u Velikoj Britaniji primilo je najmanje jednu dozu vakcine, ali je prema zvaničnoj statistici stopa vakcinisanih koji imaju između 18 i 30 godina oko 60 odsto.
 
I predsednik SAD Džozef Bajden pozvao je ove nedelje američke vlasti da podstaknu mlade da se vakcinišu tako što će slediti Njujork i Minesotu koje vakcinisanima daju po 100 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet