Doktorka umesto protiv korone pacijentima dala vakcinu protiv gripa

Jedna doktorka u Doboju "pomešala je vakcine", pa je osam građana umesto protiv korona virusa, vakcinisala protiv sezonskog gripa, objavio je danas Klix.ba.
Doktorka umesto protiv korone pacijentima dala vakcinu protiv gripa
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Iz Doma zdravlja Doboj su rekli da je 31. jula radnica M. P. umesto vakcine protiv korona virusa proizvođača Sinofarm kod osam građana aplicirala vakcinu Vaxigrip protiv sezonskog virusa, kao i da je posle toga zaustavljen proces vakcinacije.
 
Radnica je udaljena s radnog mesta, a vakcinaciju su nastavili drugi radnici ustanove, naveli su iz Doma zdravlja i dodali da su vakcinisani građani upoznati sa dejstvom vakcine protiv sezonskog gripa i da ne postoji opasnost po njihove živote i zdravlje, niti neke eventualne posledice.
 
Iz Policijske uprave Doboj su rekli da su u toku istražne radnje s ciljem proveravanja navoda iz prijave koju su primili 2. avgusta, o čemu je informisano i Okružno javno tužilaštvo u Doboju. 
  • PP

    04.08.2021 16:06
    To
    Moze samo u BiH.
  • G pen

    04.08.2021 15:35
    Bosanci. Nekada smo pricali viceve a sada vode drzavu. Nazalost, to se i vidi.
  • pajo patak

    04.08.2021 15:33
    đe je ba
    zapelo ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet