Majka ostavila dete zaključano u automobilu u Gospiću, spasili ga građani

Policija je u nedelju oko 15:50 časova primila dojavu od građana da je na parkingu tržnog centra u Budačkoj ulici u Gospiću u automobilu nemačkih registracija zaključano dete.
Majka ostavila dete zaključano u automobilu u Gospiću, spasili ga građani
Foto: Pixabay (ilustracija)
Dete je pokazivalo znakove klonulosti usled visokih temperatura, javili su iz ličko-senjske policije.
 
Do dolaska policijskih službenika na mesto događaja građani su iz vozila izvadili dete.
 
Na mesto događaja pozvata je hitna pomoć koja je nakon pružanja prve pomoći, zbog razvijenih simptoma toplotne iscrpljenosti prevezla dete u gospićku bolnicu radi pružanja dalje pomoći.
 
U toku je istraga nad 26-godišnjom nemačkom državljankom, majkom deteta.
 
Policijska uprava ličko-senjska upozorava građane da ne ostavljaju decu samu u vozilima jer posledice mogu biti smrt deteta ili teško narušeno zdravlje.

Teme

DETE
  • Sima

    09.08.2021 14:59
    Poznajem toliko divnih ljudi kojima se uživotu nije posrećilo da postanu roditelji i siguran sam da bi bili sjajni, a nekima se to olako dogodilo, a to nisu nikako zaslužili!
    Ja bih zbog ovako bahatog i glupak postupka oduzeo pravo roditeljstva ovakvim ljudima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.