SAD preporučuju građanima da ne putuju u Crnu Goru zbog epidemiološke situacije

Američke vlasti izdale su obaveštenje svojim državljanima da zbog komplikovane situacije sa koronavirusom ne putuju u Crnu Goru.
SAD preporučuju građanima da ne putuju u Crnu Goru zbog epidemiološke situacije
Foto: Pixabay
U pitanju su preporuke za putovanja najvišeg, četvrtog nivoa, po kojima se putovanje nikako ne preporučuje, prenosi CdM.
 
"Ne putujte u Crnu Goru zbog Kovida-19. Pročitajte stranicu Stejt departmenta o Kovidu-19 pre nego što planirate bilo koje međunarodno putovanje", piše u obaveštenju koje je objavljeno i na sajtu Ambasade Sjedinjenih američkih država u Crnoj Gori.
 
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) izdao je obaveštenje, ukazujući na vrlo visok nivo kovid 19 u zemlji.
 
"Rizik od zaraze Kovidom-19 i razvoja teških simptoma može biti manji ako ste potpuno vakcinisani vakcinom koje je odobrila FDA. Pre planiranja bilo kakvog međunarodnog putovanja, molimo vas da pregledate posebne preporuke CDC-a za potpuno vakcinisane i nevakcinisane putnike", navodi se u obaveštenju.
 
U Crnoj Gori je u ponedeljak registrovano 297 slučajeva koronavirusa, a ukupan broj zaražnih je 4315.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet