Fudbaler reprezentacije Avganistana poginuo prilikom haosa na ukrcavanju u avion

Avganistanski fudbalski reprezentativac Zaki Anvari poginuo je u padu sa američkog aviona na aerodromu u Kabulu u ponedeljak, javila je tamošnja novinska agencija Arijana, a preneo je Rojters.
Gomile ljudi koji žele da pobegnu iz Avganistana okupili su se na aerodromu od kada su u nedelju na vlast došli talibanski pobunjenici, a mnogi su viđeni kako pokušavaju da se ukrcaju u avion u pokretu.
 
Američki vojni zvaničnici saopštili su u ponedeljak da je u haosu na aerodromu u Kabulu poginulo sedmoro ljudi, uključujući i one koji su pali sa američkog vojnog transportnog aviona. 
 
Arijana je navela da je Zaki Anvari pao sa američkog boinga C-17 i da je njegovu smrt potvrdila avganistanska Generalna direkcija za sport.
  • Laloš

    20.08.2021 01:48
    Darwin award winner.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet