Nokautirao turistu zbog polomljenog retrovizora - ovaj umro

Nemački turista, koji je umro u Baški na ostrvu Krku, prema svemu sudeći žrtva je ubistva iz nehata.
Nokautirao turistu zbog polomljenog retrovizora - ovaj umro
Foto: Pixabay
Vozač automobila zagrebačkih registarskih tablica retrovizorom je zakačio nemačkog turistu, koji se naljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor.
 
Potom je vozač izašao iz automobila i posle kratke svađe, prema rečima očevidaca, nokautirao pešaka, koji je odmah pao i preminuo na licu mesta, prenosi Novi list.
 
Za sada nema informacija o tome da li je do smrti došlo od posledica udarca ili je muškarac prilikom pada udario glavom u tlo.
 
Više detalja o uzrocima smrti biće poznato nakon obdukcije.
  • Teodosije III

    30.08.2021 06:22
    Tako je poginuo i Nemanja Pavlović
  • 9

    30.08.2021 01:53
    @policija
    Doktore svuda u EU se policija i hitna pojave za 5 min od momenta udesa ili učinjenog prekršaja. Nije tamo naša policija, a prekršaj nema šanse da zamažeš ni sa 200E. Video nadzorom su pokrivene gotovo sve plaže o autoputevima i raskrsnicama da i ne govorim. Tamo ne može da nestane 5 min snimka jer je svima dostupan online. Da li su komšije drukare ili žele da pomognu u nezgodama ne znam ali kada staneš na putu i upališ 4 žmigavca pa makar išao i da pišaš prvi koji je naišao staće i pitati treba li pomoć i zašto stojiš u nedođiji ili kontaktiraju šlep službu. Ne odnosi se samo na Croate tako se ponašaju i Francuzi, Poljaci,Holanđani, Slovenci,... Bio ,video Npr zadnji u koloni kada je zastoj obavezno upali 4 žmigavca dok ne dođe neko iza njega. Kada si to ovde doživeo ? I to nije zbog preterane kulture već zbog saznanja da u saobraćaju nema praštanja i poznatog cenovnika kazni koji se odnosi na sve građane.
  • Igor

    29.08.2021 19:57
    Naplatice njima to svabe sa kamatom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet