VIDEO: Voditelj emisije iza kog stoje naoružani talibani poručio gledaocima "da se ne boje"

Naoružani talibani pojavili su se na avganistanskoj nacionalnoj televiziji i okružili voditelja političke emisije koji je poručio gledaocima da se "ne boje".
Voditelj emisije "Pardaz" u kojoj se često događaju političke debate obratio se publici čitajući izjavu koju su mu dali talibani, a iza njega su stajala dva naoružana muškarca, prenosi RTL
 
Odlomak iz programa, koji je emitovan u nedelju, dobar je simbol koliko se brzo Avganistan promenio od trenutka kada je predsednik Gani pobegao iz Kabula 15. avgusta.
 
Video ima više od milion pregleda na Tviteru. BBC-jeva novinarka Jalda Hakim video je opisala kao nadrealan.
 
 
"Ovako sada izgleda politička debata na avganistanskoj televiziji, talibanski vojnici nadgledaju voditelja koji govori o kolapsu vlade i kaže kako Islamski Emirat poručuje da se Avganistanci ne boje", napisala je na Tviteru ova novinarka.
  • Boki

    01.09.2021 13:58
    RTS
    Uskoro ce i kod nas ovako da bude ..samo da puste da neko od Ne Vladinih dodje u goste..
  • pobogu

    31.08.2021 15:51
    A nama govore da smo ekonomski tigar i da nam je nikad bolje...
  • Mitke 83

    31.08.2021 14:31
    Oprostice ti brat Djuro sto te je tukao....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet