Stradao tur menadžer Roling Stounsa dok je kopao grob za psa

Bend Roling Stouns pogodila je još jedna tragedija - nakon što im je krajem avgusta preminuo bubnjar Čarli Vots, sada je preminuo i njihov tur menadžer, Mik Bridžen, u 73. godini.
Bridžen je kopao grob za svog umirućeg psa u dvorištu na imanju u Santa Rouzi u Kaliforniji kada se desila nesreća, preneo je TMZ.
 
Dok je kopao grob, zemlja se sručila na njega i zatrpala ga, a njegova supruga Džulija kaže da je umro vrlo brzo. Ona je dodala da je komšija video šta se dogodilo i brzo je pozvao 911, ali kada je hitna pomoć stigla, bilo je kasno.
 
Australijski ovčar star 14 godina za koga je Mik kopao grob, koji je tada bio u lošem stanju, uspavan je dva dana kasnije.
 
Bridžen je bio veliko ime u muzičkoj industriji, a bio je menadžer Roling Stounsa i Boba Dilana.
 
Počeo je karijeru kao koncertni promoter i radio je sa Van Morisonom, Džoom Satrianijem, Hambl Pajem, Piterom Fremptonom i Karlosom Santanom.
 
Bio je jedan od osnivača "Volfgang rekordsa", koji je izbacio više albuma Edija Manija, uključujući i njegov prvi album iz 1977. godine.
  • Laloš

    12.09.2021 23:50
    Za ovako bizarnu smrt nisam čuo još od Jack Danielsa...
  • mrva

    12.09.2021 18:04
    čudnije okolnosti smrti nisam davno čuo. neka mu je laka zemlja, bukvalno..
  • ga pop

    12.09.2021 13:02
    glupander
    izgleda da je grob bio dubok 10 - tak metara kada se toliko zemlje sručilo na njega ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.