Srušio se vojni avion u Teksasu, ima povređenih

Najmanje dve osobe su povređene, a šest kuća je oštećeno, kada se američki vojni avion danas srušio u gradu Lejk Vort u državi Teksas, saopštili su lokalni zvaničnici.
Srušio se vojni avion u Teksasu, ima povređenih
Foto: Pixabay
Kako prenosi izdanje NBC-ja za Dalas (NBCDWF), dve ili tri osobe su prebačene u bolnicu gde im je ukazana pomoć nakon što se srušio avion, prema podacima policije Fort Vort.
 
Jedna osoba je u kritičnom stanju i prevezena je u bolnicu Parklend u Dalasu, a druga je prebačena u Metodističku Haris bolnicu Fort Vort.
 
Očevici su rekli za NBC 5 da su videli kako su se piloti katapultirali iz aviona, kao i da je jedan od njih ozbiljno povrejden nakon što se zapetljao u dalekovod.
 
"Bila sam u automobilu kada se ispred mene pilot spustio na dalekovod. Dok sam vozila, čula sam glasnu eksploziju, a razni delovi su udarali u automobil“, rekla je očevidac Kera Kemp.
 
U tekstu se ne navodi o kojem tipu aviona je reč.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet