Glavnog specijalnog tužioca Crne Gore od danas "čuva Bog"

Glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić obavestio je ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića o odluci da pripadnici njegovog obezbeđenja više ne obavljaju tu funkciju.
Katnić je odlučio da vrati obezbeđenje jer je nezadovoljan pitanjima koje je njegovom šefu obezbeđenja poslala policija u vezi sa njegovim boravkom na Cetinju tokom protesta na dan ustoličenja mitropolita Crnogorsko primorskog Srpske pravoslavne crkve (SPC) Joanikija Mićovića.
 
Katnić je u petak, 17. septembra, na konferenciji za medije rekao da ga od ponedeljka 20. septembra "Bog čuva".
 
On je tada kazao i da je 4. i 5. septembra na Cetinju bio sa tri specijalna tužioca, policijskim timom, te da su bili dežurni u ODT Cetinje, jer je v. d. vrhovnog državnog tužioca Dražen Burić odredio dežurstva za taj događaj.
 
Kazao je i da vraća obezbeđenje da njih policija ne bi "maltretirala".
  • Lala

    20.09.2021 17:13
    ?
    Vojnik o skraćenju,ku.va o poštenju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.