Iz bolnice pobegao 84-godišnji kovid pacijent, policija ga vratila na lečenje

Osamdesetčetvorogodišnji kovid pacijent pobegao je iz bolnice u Štipu, ali ga je policija ubrzo pronašla i vratila na lečenje.
Iz bolnice pobegao 84-godišnji kovid pacijent, policija ga vratila na lečenje
Foto: Pixabay
Taj stariji pacijent iz Kočana je u nedelju popodne samovoljno napustio modularnu bolnicu u Štipu, gde je bio smešten na lečenje zbog teškog stanja izazvanog korona virusom.
 
Bolničko osoblje je lokalnoj policiji u 15:47 prijavilo da je kovid pacijent napustio modularnu bolnicu, a policija je odmah krenula u potragu i pronašla ga na Gradskom trgu u Štipu, odakle je vraćen kolima Hitne pomoći.
 
Direktor štipske bolnice potvrdio je da je osamdesetčetvorogodišnji pacijent još od ranih jutarnjih sati tražio da napusti bolnicu, ali da je zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja zadržan na lečenju.
 
Kada je zdravstveno osoblje izlazilo iz bolnice, on je iskoristio priliku i izašao iz bonice na otvorena vrata, ali je odmah primećeno da ga nema i prijavljeno je policiji.
  • TBL

    27.09.2021 19:21
    Ja sam mislila da imamo pravo da odbijemo bolničko lečenje, mora da sam nešto propustila.
  • Normalan

    27.09.2021 18:54
    Verovatno je imao simptome kao i drugi kovid pacijenti - dve nedelje ne može da miriše cveće. Neprihvatljivo.
  • Mitke 83

    27.09.2021 18:34
    Pobegao covek da se spasi!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.