Proradili Fejsbuk i Instagram nakon skoro sedam sati, neke funkcije i dalje ne rade

Fejsbuk, Instagram i WhatsApp pali su u ponedeljak nešto pre 18h, a nakon više od šest sati, čini se da se mreže polako "oporavljaju".
Proradili Fejsbuk i Instagram nakon skoro sedam sati, neke funkcije i dalje ne rade
Foto: Pixabay
Fejsbuku je moguće pristupiti, ali ima i dalje problema pri deljenju sadržaja.
 
Mesendžer je proradio jednom delu korisnika koji su imali problem celo veče da pristupe ovoj društvenoj mreži.
 
Instagramu je takođe moguće pristupiti, međutim, oko ponoći ipak nisu radile sve funkcije, dok Whatsapp nije još uvek, u to vreme, radio jednom broju korisnika.
 
"Iskreno izvinjenje svima koje je pogodio trenutni prekid rada Fejsbuka, imamo problem sa umrežavanjem i timovi rade što je brže moguće da otklone greške i što je brže moguće povrate servis", naveo je šef tehničkog odeljenja Fejsbuka Majk Šrefer na Tviteru.
 
Zvaničnog, detaljnijeg obrazloženja još uvek nema.
 
Inače, bogatstvo osnivača Fejsbuka za samo nekoliko sati umanjeno je za sedam milijardi dolara zbog višesatnog prekida rada popularne mreže, naveo je Blumberg.
  • hladisa

    05.10.2021 06:53
    vratice se oni jaci nego ikada, kao ekipa sinocne potere.
  • Sabahudin

    05.10.2021 06:27
    Omerović
    Jaka stvar što nije bilo facebooka i instagrama. Barem su snajke mogle primetiti da im je kuća u neredu, da im riče nenahranjena krava, a možda se neka okrenula mužu pa će za devet meseci biti prinove...
  • *

    05.10.2021 05:14
    Zaboleo me lakat u predelu k***a za ove bedne mreže. Jedna za penzose, druga za balavice i one koje se tako osećaju da se igraju filterima i naprave na ribe. Treba ugasiti obe, ali naravno da se to neće dogoditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet