VIDEO: Dodik doveo harmonikaša u Predsedništvo BiH i otpevao pesmu "Srpkinja je mene majka rodila"

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik danas je, kao što je i najavio prošle sedmice, doveo u svoj kabinet harmonikaša i otpevao pesmu "Srpkinja je mene majka rodila".
U njegovom kabinetu bilo je nekoliko osoba, među kojima i savetnik Radovan Kovačević i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac.
 
Na Tviter nalogu Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), čiji je Dodik predsednik, objavljena su tri posta.
 
Prvi, sa nekoliko slika, na kojima su Dodik, harmonikaš, Kovačević, Košarac i još tri osobe, uz objavu: "Pogodite pesmu! Upravo u zagradi Predsedništva BiH".
 
Potom su emitovana dva kraća video zapisa, prvi na kojoj Dodik razgovara sa svojom majkom, kojoj kaže: "Slušaj ovo, u po Sarajeva", i treći kako peva pesmu "Srpkinja je mene majka rodila".
 
 
Danas se održava sednica Predsedništva BiH, a Dodik je juče najavio da će glasati protiv svih odluka i tako nastaviti bojkot rada te institucije.
 
On je prošle sedmice rekao novinarima da će u Predsedništvo BiH u ponedeljak (danas) dovesti harmonikaša i da će, kako je naveo, napraviti žurku. Tada je pozvao novinare da dodju u njegov kabinet, gde će zapevati "Nema te više Alija".
  • Mare

    18.10.2021 18:34
    Srpkinje, nazalost, radjaju i švercere i ratne profitere.
  • Novosadjan

    18.10.2021 17:00
    Cega se pametan stidi budala se tim ponosi
  • Moj stav

    18.10.2021 15:50
    /
    Roditi namerno ili slučajno je lako, neg' je teško vaspitati ga da izraste u poštenog čoveka....e u tom grmu leži zec, a ti pevaj do mile volje kad si dokon

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet