Potraga za radnicima koji su upali u Bosnu obustavljena zbog loših uslova

Potraga za dvojicom državljana Turske koji su danas upali u reku Bosnu dok su obezbeđivali radove na deonici koridora je privremeno obustavljena zbog loših uslova.
Potraga za radnicima koji su upali u Bosnu obustavljena zbog loših uslova
Foto: 021 (ilustracija)
Danas oko 14 sati su dvojica radnika "Cengiz Insaat" kompanije ispali iz krana i upali u reku Bosnu. Potraga za njima je ubrzo počela, a osim specijalnih jedinica i spasilaca gorske službe spašavanja, uključile su se i kolege i meštani, pišu Nezavisne novine.
 
Međutim, zbog visokog vodostaja, nepristupačnosti terena i mraka potraga je obustavljena do sutra ujutru.
 
"Konstatujemo da zbog vodostaja reke i vremenskih uslova trenutno nismo u mogućnosti da ih pronađemo. Nastavljamo potragu ujutru na osnovu onoga što su nam rekli svedoci", rekao je za "Klix" Ramo Suljić, komandir specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK.
 
On dodaje da trenutno nema konkretnih tragova te da su im jedine vodilje informacije svedoka koje se uzimaju kao subjektivni dokazi.
 
Potraga će biti nastavljena od mesta nesreće pa nizvodno niz reku u zavisnosti od toga gde ih budu vodili tragovi. Ujutru će započeti i uviđaj, a dežurni tužilac će izaći na teren, kao i članovi nadzornog odbora radova na Koridoru Vc.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.