Lekari bili na antivakserskom skupu - svi se zarazili kovidom

Grupa američkih lekara koji su prisustvovali antivakserskom skupu u državi Florida, bili su pozitivni na kovid nekoliko dana nakon prisustvovanja samitu.
Lekari bili na antivakserskom skupu - svi se zarazili kovidom
Foto: Pixabay
Prema izveštajima "Dejli bista", lekari su se razboleli ranije ovog meseca, posle boravka na skupu gde se pričalo o alternativnim načinima lečenja i zaštite protiv kovida.
Organizator skupa Džon Litel rekao je da je sedam lekara bilo pozitivno od 800-900 učesnika skupa, preneo je "Hil".
On je dodao da nije smatrao da će konferencija postati žarište i kaže da veruje da su se inficirani doktori zarazili u svojim državama i pre nego što su došli na skup.
 
Među zaraženim doktorima je i Brus Boroš, kardiolog, koji se zalaže za upotrebu ivermektina kao efikasnog načina lečenja protiv kovida.
 
"Supruga i ja smo počeli da pijemo ivermektin pre 16 meseci. Nikada se nisam osetio zdravije u životu", rekao je Boroš na skupu. Navodi se da se od kovida razboleo dva dana kasnije.
 
On je rekao da je bio ljut što je njegov otac (97) primio vakcinu, rekavši da mu je "ispran mozak" i dodao da mu je otac umro na dan konferencije. Litel je izjavio da se lekari leče ivermektinom i da se "Brus oseća dobro".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet