Protiv roditelja tinejdžera koji je ubio četiri učenika u Mičigenu optužnica, trenutno su u bekstvu

Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata u ime njihovog maloletnog sina koji je ubio četiri učenika iz svoje srednje škole u američkoj saveznoj državi Mičigen su u bekstvu.
Protiv roditelja tinejdžera koji je ubio četiri učenika u Mičigenu optužnica, trenutno su u bekstvu
Foto: Pixabay
I dalje se ne zna gde se nalaze, iako su njihovi advokati naveli da će se predati policiji.

Džejmsa i Dženifer Krambli traže lokalna i savezna policija, izjavio je danas načelnik lokalne policije u Mičigenu.

Advokati tog bračnog para navode da oni nisu u bekstvu i dodali da su se sklonili iz bezbednosnih razloga odmah posle pucnjave u kojoj je njihov sin Itan ubio četiri učenika.
 
"Oni se vraćaju u region kako bi se predali. Ne beže od vlasti kako to mediji izveštavaju", naveli su advokati.
 
Vozilo Kramblijevih pronadjeno u Detroitu, oko 60 kilometara od srednje škole gde se dogodila pucnjava. Džejms i Dženifer Krambli su u petak oboje optuženi po četiri tačke, tri dana nakon što je njihov 15-godišnji sin otvorio vatru u srednjoj školi u Oksfordu, oko 60 kilometara od Detroita, ubio četvoro učenika i povredio još sedmoro.
 
Džejms Krambli je vodio sa sobom Itana kada je, četiri dana pre napada, kupovao pištolj koji je Itan doneo u školu, navode tužioci.
 
Kada je čuo izveštaje o pucnjavi u školi, Džejms Krambli se odmah vratio kući sa posla da potraži pištolj, koji nije našao. Krambli je zatim pozvao policiju i rekao da sumnja da je njegov sin napadač u školi.
 
Optužnice se retko podižu protiv roditelja u slučajevima pucnjava u školama. Za razliku od nekih država, zakon Mičigena ne nalaže vlasnicima oružja da čuvaju svoje oružje na bezbednom mestu kojem deca nemaju pristup.
  • /

    04.12.2021 15:23
    /
    treba i ovde protiv roditelja ciji sinovi ubiju nekoga kolima.

    ako ubiju nekoga oruzijem onda su sluzbini pa je onda-pa dobro, nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.