Pronađena bomba ispod automobila Erdoganovog obezbeđenja

Turske obaveštajne službe osujetile su pokušaj napada na predsednika te zemlje Redžepa Tajipa Erdogana, prenose turski mediji.

Eksplozivna naprava pronađena je ispod policijskog vozila koji je obezbeđivao skup podrške Erdoganu u gradu Sirtu na jugoistoku zemlje.

Bomba, koja je pronađena uoči samog početka mitinga, ubrzo je deaktivirana, a istraga je u toku.

Kako navodi Si-En-En Turk, Nakon što su dva policajca u poslednjem trenutku primetile bombu ispod vozila iz Erdoganove pratnje, uviđajne ekipe su uzele otiske prstiju osumnjičenih na eksplozivnoj napravi i vozilu. 
 
Zamenik predsednika Partije pravde i razvoja Hamza Dag rekao je za da je cilj bio da se osujeti Erdoganov miting u Sirtu.
  • Igor Ivanovic

    05.12.2021 08:47
    Virovitica
    hahaha ovaj je jos veci psihopata koje farse. Pazi uzeli su otiske na bombi hahaha koga vi farbate sa Tursko Vucicevim Milosevicevim forama? Ma da evo sve bombasi rade bez rukavica. hahaha I sad ce da uhapse nekog jadnicka prikazace ga javnosti ubiti ili dati dozivotni zatvor. Niti jedan tiranin na ovoj zemlji osim Djingis Kana nije vladao koliko je htio doce i njemu dan. Svakako ce Erdogana CIA da sredi bez brige kao i Djukanovica sve se planira davno vec.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.