Podmetao žilete i eksere u testa za pice u marketima

Muškarac iz Dovera koji je stavljao žilete i eksere u testo za picu u supermarketima u Mejnu i Nju Hempširu, osuđen je na četiri godine i devet meseci zatvora.
Podmetao žilete i eksere u testa za pice u marketima
Foto: Pixabay
Nikolas Mičel (39) uhapšen je u oktobru 2020. nakon što su žileti pronađeni u testu za picu koje je neko kupio u trgovini "Hannaford" u Sakou. Kasnije je otkriveno da su tri kupca u toj prodavnici kupila testo u kojem su se nalazili žileti ili ekseri i da se to dogodilo i u supermarketima Hanaford u Sanfordu u Mejnu i Doveru u Nju Hempširu.
Mičel je bio radnik kompanije "It'll Be Pizza" koja proizvodi nekoliko vrsti testa, uključujući testo Portland Pie Co. u koje je stavljao opasne predmete, piše Skaj njuz.
Tokom suđenja se saznalo da je Mičelov život izmakao kontroli za vreme pandemije kada je njegova devojka ostala bez frizerskog salona, a Mičel bio uhapšen nakon prijave nasilja u porodici; nakon toga je ostao bez krova nad glavom i živeo u automobilu. Kasnije je dobio otkaz u kompaniji.
 
Mičel je u junu priznao krivicu za neovlašćeno korišćenje potrošačkih proizvoda i pristao da neće uložiti žalbu u slučaju izricanja kazne koja nije duža od četiri godine i devet meseci.
 
Maksimalna kazna za neovlašćeno korišćenje potrošačkih proizvoda je 10 godina zatvora.
 
Mičel se tokom suđenja u suzama izvinjavao za svoje postupke, rekavši da nije hteo nikoga da povredi, već je želeo da se osveti firmi jer je dobio otkaz.
 
Mičel takođe mora da plati 230.000 dolara odštete supermarketu "Hannaford".

Teme

PICA
  • 002211

    08.12.2021 08:41
    Koji bolesnik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet