Nemac osuđen na 8,5 godina zatvora zbog kastracije muškaraca

Nemački sud je osudio 67-godišnjeg električara na 8,5 godina zatvora zbog kastracije nekoliko muškaraca na njihov zahtev, javila je danas agencija DPA.
Nemac osuđen na 8,5 godina zatvora zbog kastracije muškaraca
Foto: Pixabay
Sud u Minhenu je osudio muškarca za težak i opasan napad, a on je prvobitno bio optužen i za ubistvo iz nehata, zbog smrti jednog od kastriranih muškaraca usled te operacije.

Optuženi je pred sudom priznao da je nudio kastracije na sado-mazohističkim sajtovima, navodeći da mu je nekoliko muškaraca platilo da bi ih mučio i uklonio im testise.

Te operacije je, kako je rekao na suđenju, izvodio na svom kuhinjskom stolu u mestu Markt Švaben, a žrtvama je govorio da je obučen medicinski stručnjak.
 
Naveo je da je od jula 2018. do marta 2020. kastrirao ili delimično amputirao genitalije osam muškaraca, ali je negirao odgovornost za smrt jednog od njih, koji je umro nekoliko dana nakon operacije.
 
Tužioci su tražili 11 godina zatvora za optuženog, zbog nanošenja teških i opasnih telesnih povreda, dok je odbrana zahtevala da kazna ne bude veća od sedam godina.
  • Saša

    07.12.2021 16:19
    svašta
    Ima svakakvih budala na planeti, zaista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet