Otkriveni lažni kovid sertifikati u Hrvatskoj, izdati u BiH

Više falsifikovanih kovid potvrda, uz lažne potpise i pečate iz Hercegbosanske županije, otkriveno je u Hrvatskoj i u drugim zemljama EU.
Otkriveni lažni kovid sertifikati u Hrvatskoj, izdati u BiH
Foto: Pixabay

Prevare su otkrivene kada je Zavodu za javno zdravstvo Hercegbosanske županije stigao zahtev da se proveri potvrda o vakcinaciji koju je poslala Služba za izdavanje EU kovid potvrda iz Zagreba.

Prema informacijama županijskog Zavoda za javno zdravstvo, nakon toga su dobili još nekoliko kovid potvrda iz Hrvatske i zemalja EU za koje je utvrđeno da osobe nisu vakcinisane i da su potvrde falsifikovane.

Na falsifikovanim potvrdama o vakcinisanju lažirani su pečati Županijske bolnice Livno i Doma zdravlja u Tomislavgradu, kao i potpisi lekara.
 
O svemu je obaveštena policija Hercegbosanske županije i Granična policija Hrvatske.
  • .

    11.12.2021 20:40
    Naravno da je izdato u BiH.
    A da nije u BiH, bilo bi u Srbiji.
    To je taj prevarantski, balkanski mentalitet, sve na muljanje, ništa na rad i znanje i trud.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet