VIDEO: Trampa sopstvena publika izviždala kada je rekao da je primio buster dozu

Deo publike izviždao je Donalda Trampa kad je priznao da je primio buster dozu vakcine protiv kovida.
Trampa su izviždali na njegovoj sopstvenoj turneji, odnosno na jednom panelu na kojem ga je ugostio bivši voditelj Foks njuza Bil Orajli. 
Snimak kruži društvenim mrežama, a na njoj Orajli kaže:
"Predsednik i ja smo vakcinisani", a potom bivšeg predsednika SAD-a pita: "Da li su uzeo buster?"
 
Nakon kraće pauze, Tramp odgovara sa "da", a potom ga deo publike izviždi.
 
"Nemojte, nemojte, nemojte, nemojte, nemojte", govori potom bivši predsednik Amerike s namerom da ih ućutka.  "U redu je. To je manja grupa tamo", kaže i pokazuje prema publici.
 
 
Iako je na kraju svog mandata i nakon njega stalno isticao napor svoje administracije kao jedan od razloga zašto se Amerikanci mogu vakcinisati protiv korone, Tramp je retko govorio o svojoj vakcinaciji, a često druge odgovarao od iste.
 
Tramp je koronu imao kad je bio predsednik, a prvu dozu primio je neposredno nakon što je napustio Belu kuću. CNN je mesecima kasnije izveštavao da Trampovu vakcinaciju nije zabeležio službeni fotograf ili bilo ko iz Bele kuće. 
 
Ovo nije prvi put da je Tramp izviždan kad priča o vakcinama.
 
"Potpuno verujem u vaše slobode. Verujem. Morate učiniti ono što morate učiniti. Ali preporučujem - uzmite vakcinu. I ja sam se vakcinisao. To je dobro. Vakcinišite se", rekao je na jednom skupu u Alabami u avgustu.
 
Deo publike i tada ga je izviždao na što je rekao:
 
"Ne, to je OK. U redu", rekao je, očito referišući na deo sopstvene publike kojem se nije svideo njegov stav o vakcinaciji, pa zaključio:
 
"Imate svoje slobode, ali dogodilo se da sam ja uzeo vakcinu. Ako ne bude delovala, bićete prvi koji ćete to znati, OK?", rekao je Tramp tada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet