VIDEO: Avion se srušio na naselje u San Dijegu, nema preživelih

U padu aviona koji se u ponedeljak uveče po lokalniom vremenu srušio oblasti El Kajon u južnoj Kaliforniji nema preživelih, ali za sada nije poznato koliko je osoba nastradalo, javlja CNN.
Avion je trebalo da sleti na lokalni aerodrom kada se srušio nešto posle 19 časova, saopštilo je odeljenje šerifa okruga San Dijego.
Vatrogasci na licu mesta nisu našli preživele, navedeno je u saopštenju, ali lokalne vlasti nisu precizirale koliko je žrtava pronađeno.
 
Na terenu niko nije povređen, potvrđeno je iz kancelarije šerifa tog okruga, a forenzičke ekipe će istražiti i identifikovati žrtve nakon što članovi porodice budu obavešteni, naglašeno je u saopštenju.
 
Prema izveštaju iz kancelarije šerifa, rč je o avionu "Lirdžet", ali niko od zvaničnika nije suguran koliko je ljudi bilo u njemu, izvestila je KGTV, podružnica mreže CNN.
 
  • pera

    28.12.2021 16:30
    ..
    Mora da je bar neko u naselju preziveo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet