VIDEO: Gradonačelnik Banjaluke plivao za Časni krst

Na tradicionalnom plivanju za časni krst na praznik Bogojavljenje, ove godine je učestvovao i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.
Do krsta su u Banjaluci plivala 33 učesnika, među kojima i gradonačelnik Draško Stanivuković, a prvi do krsta je doplivao Tomislav Batar.
Stanivuković je rekao da mu je čast što je nakon tri godine prijavljivanja, ove godine izvučen među 33 učesnika, koja su dobila priliku da plivaju za Časni krst, navodi se u saopštenju Grada.
"Danas smo poslali poruku da je vjera ono čemu istinski treba da budemo posvećeni i da je vjera ono što nas okuplja, kako danas, tako i u godinama koje dolaze", naveo je Stanivuković na svom Instagram profilu.
 
 
 
  • Vladan

    22.01.2022 11:31
    @Dejan

    Koji je to jezik?
  • Dejan

    20.01.2022 18:49
    Odgovor. Drugu
    Ti s Tare znas sta se desava u BL.Koga ti lazes ti s Tare nisi nego si bajin vojnik.Zasto nenaposa ,prvi put u BL ko ima vise od troje cetvero djece ima prevoz dzaba,zasto nenapisa prvi pu prvacici dobise udjbenike besplatno,zasto nenapisa ti s Tare kad dodje u BL dzaba parking kao i za sve gradjane Srbije,zasto nenapisa zdravstvo u BL dobi neki novac.......zasto nenapisa on je rekao da kisik nije medecinski ,odnosno dobavljac nema pravo da ga nabavlja........jos koliko hoces.....i opet nevalja.Tebi niko nevalja valjaju samo oni koji kradu sebi .
  • Mile rent-a mozak

    20.01.2022 10:21
    Jel Kačavenda više ne spušta krst mladićima koji žele da plivaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet