Elton Džon ima kovid, otkazao dva koncerta u SAD

Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje.
"Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu, predviđena danas i sutra", naveo je muzičar, koji ima 74 godine.
Elton Džon je dodao da ima blage simptome pošto je primio tri doze vakcine protiv koronavirusa, navodeći da se nada da će u subotu moći da održi koncert predviđen u američkoj saveznoj državi Arkanzas.
Muzičar je oproštajnu turneju "Farewell Yellow Brick Road" započeo 2018. godine, planirajući više od 300 koncerata tokom tri godine širom sveta, do pojave epidemije koronavirusa.
 
On je u septembru 2021. objavio novi album "The Lockdown Sessions" u saradnji sa mladim umetnicima. Potom je u oktobru odložio svetsku turneju, pošto je imao operaciju kuka. Na turneju se vratio u januaru.
 
Autor hitova kao što su "I'm Still Standing", "Your Song" i "Crocodile Rock", Elton Džon je prodao više od 300 miliona ploča širom sveta, održao više od 3.500 koncerata, a 2019. godine je snimljen film posvećen njegovom životu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet