Planinar poginuo dok je pravio selfi

Jedan planinar koji je kampovao na vrhu planine istočno od američkog grada Feniksa pronađen je mrtav nakon što se okliznuo dok je pravio selfi i pao sa visine od nekoliko stotina metara.
Planinar poginuo dok je pravio selfi
Foto: Pixabay
Telo Ričarda Džejkobsona (21) pronađeno je nakon što je drugi planinar koji je bio sa njim pozvao hitnu pomoć iza ponoći, saopštila je kancelarija lokalnog policijskog šerifa.
Džejkobsonovo telo pronađeno je 500 metara ispod mesta gde su planinari kampovali na vrhu planine u blizini nacionalnog parka Lost Dačmen, saopštila je kancelarija šerifa.
"Džejkobson je hteo da fotografiše sebe i obrise grada u pozadini, izgubio je oslonac, okliznuo se i pao", rekao je narednik Dag Pibl iz Službe za potragu i spasavanje okruga Pinal za CBS.
 
Prema jednoj studiji objavljenoj u časopisu za porodičnu medicinu i primarno zdravstvo navodi se da je u SAD 259 ljudi umrlo praveći selfije od 2011. do 2017. godine.

Teme

SELFI

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet