Sa groblja ukradeni mrtvaci, policija pronašla raspeće i pismo satani

Australijska policija istražuje moguću povezanost između "satanističkog rituala" i krađe ljudskih ostataka s groblja.
Sa groblja ukradeni mrtvaci, policija pronašla raspeće i pismo satani
Foto: Pixabay
Detektivi navode da su na groblju Footscray General Cemetery u Melburnu ostavljeni brojni predmeti koji se mogu povezati s takvim ritualima, poput raspeće, sveća i pisma satani, piše CNN.
Prvi takav incident dogodio se u noći između četvrtka i petka, objavila je policija, kada su iz mauzoleja ukradeni ljudski ostaci. Drugi se dogodio na istom groblju u noći između ponedeljka i utorka.
"Smatramo da su nepoznati počinioci prvo provalili u mauzolej, a zatim ukrali ljudske ostatke. Službenici istražuju da li su ovi incidenti povezani. Primarni cilj počinilaca kaznenog dela bili su ljudski ostaci, to je ono na šta se sada koncentrišemo", stoji u saopštenju policije.
 
"Ovo se događa veoma retko, nismo sigurni koja motivacija stoji iza ovakvog dela", rekao je inspektor Ben Džarman za 7 News.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet