Šestočlana porodica izbodena u Filadelfiji

Muškarac je danas izbo nožem šest članova porodice dok su spavali u kući u Filadelfiji, pre nego što je uhapšen u blizini, prenosi Asošiejted pres pozivajući se na saopštenje policije.
Šestočlana porodica izbodena u Filadelfiji
Foto: Pixabay
Kako se navodi, policija je reagovala oko četiri sata ujutro i zatekla šest osoba sa ubodnim ranama.
Tri žene hospitalizovane su u kritičnom stanju, dok su dva muškarca i žena u stabilnom stanju, saopštila je policija.
Među najteže povređenima bila je četrdesetdevetogodišnja žena, za koju policija tvrdi da je više puta ubodena nožem u vrat, glavu i leđa.
 
Osumnjičeni napadač, kojeg je policija opisala kao dvadesetdevetogodišnjaka koji je živeo u kući, pronađen je obliven krvlju sa posekotinama na rukama nekoliko blokova dalje, nakon čega je odveden u bolnicu na lečenje.
 
Žrtve su bile starosti od 26 do 57 godina, saopštila je policija. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.