Kremlj: Histerija je dostigla vrhunac

Kremlj je osudio američku "histeriju" oko Ukrajine posle razgovora ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog američkog kolege Džozefa Bajdena.
Kremlj: Histerija je dostigla vrhunac
Foto: Pixabay

"Histerija je dostigla vrhunac", izjavio je novinarima Putinov diplomatski savetnik Jurij Ušakov, ali je dodao da su se "predsednici složili da nastave kontakte na svim nivoima".

Ušakov je rekao da je poslednjih dana i poslednjih sati "situacija dovedena do apsurda" i dodao da je telefonski razgovor Putin-Bajden "bio prilično balansiran i profesionalne prirode".
Bela kuća predstavlja rusku invaziju na Ukrajinu kao potencijalno pitanje dana, tvrdeći da je Rusija rasporedila više od 100.000 vojnika na ukrajinskim granicama i da izvodi manevre u Crnom moru i Belorusiji.
 
Zapadnjaci žele da Rusija uputi "znak smirivanja tenzija", dok Rusija traži da se NATO ne širi na tom području.
  • Toma

    13.02.2022 08:37
    Toma
    Mene izuzetno zabrinjava stosu Rusi rekli ako Anerikanci postave rakete u Ukraini oni ce u Srbiji! Niko ovo nije objavio a kamoli reagovao!!!
  • B

    13.02.2022 03:32
    Sta smo ovde imali?
    S jedne strane americki ministar odbrane naredjuje povlacenje americkih vojnika (Nacionalna garda Floride) iz Ukrajine, na sasvim drugom kraju sveta americka podmornica spijunira u ruskim teritorijalnim vodama oko Kurilskih ostrva (Rusi presreli, podmornica se povukla), Rusi poceli vezbe sa Belorusijom...
    Seme zla je odavno posejano. Putin je svom narodu kupio 4 godine odgode, ali to je potroseno. Sejaci sede s druge strane vode i spremaju se da gledaju zetvu, znajuci da ni kosa ni srp njih nece dohvatiti. Ginuce Rusi, Ukrajinci, mozda i Belorusi, a nikako Amerikanci, Englezi. Ako i ne dodje do rata, ekonomija ce biti devastirana, na sta je ukrajinski predsednik upozorio Bajdena.
    Demokratija i sloboda nisu besplatne. Racuni vec stizu na naplatu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet