Bajden: Uvešćemo vrlo teške sankcije Rusiji

Američki predsednik Džozef Bajden najavio je danas da će SAD, zajedno sa saveznicima, uvesti "vrlo teške sankcije Rusiji" i nastaviti da pružaju podršku i pomoć Ukrajini i njenim građanima.
Kako javlja Glas Amerike, on je u razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim osudio "neopravdani napad na Ukrajinu bez ikakvog povoda" i obavestio ga o koracima koje SAD preduzimaju u međunarodnoj zajednici.
"Zelenski me je zamolio da pozovem svetske lidere da se jasno oglase protiv flagrantne agresije predsednika Putina i stanu uz narod Ukrajine", naveo je Bajden.
On je dodao da će se sastati sa liderima G7. 
  • Gavril

    24.02.2022 11:43
    Ala će Rusiji naškoditi sankcije isto kao na medveda kad sleti muva.
  • Sankcionas

    24.02.2022 11:24
    Jbt, usrali su se! Imali smo i mi sankcije 10 godina pa nikom nista, ima drzava koje su decenijama pod sankcijama...
  • Puna pidrska

    24.02.2022 11:18
    Bratskoj Ukrajini
    Ako su nam obe bratske - izabracemo za bratskiju u ovom trenutku onu koja jeste - ugrozenija, napadnuta, manja...u vecoj opasnosti, ciji civili, zene i deca pate u ovom trenutku...Valjda smo tako vaspitavani, odgajani...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet