Borelj: Predložiću paket hitne pomoći za ukrajinsku vojsku

Ministri spoljnih poslova Evropske unije održaće u nedelju onlajn sastanak kako bi usvojili dodatne mere podrške Ukrajini, najavio je večeras šef diplomatije EU Žozep Borelj.
Borelj: Predložiću paket hitne pomoći za ukrajinsku vojsku
Foto: 021.rs
Borelj je na Tviteru naveo da je sazvao onlajn sastanak za 18 časova u nedelju "kako bi se usvojile dodatne mere podrške Ukrajini, protiv agresije Rusije".

On je dodao da će predložiti paket hitne pomoći ukrajinskim oružanim snagama "kako bi ih podržali u njihovoj herojskoj borbi".

U pitanju je četvrti sastanak ministra spoljnih poslova EU za samo nedelju dana.
 
Prethodno je Savet EU usvojio dva paketa sankcija protiv Rusije.
  • Majka

    26.02.2022 23:52
    Molim?
    Ne narodu nego vojsci? I ovo predlaze EU ne NATO? Pa sada ste stvarno skinuli rukavice. Samo se molim da se ne zaigrate jos vise, otici ce Rusi i Ukrajinci u 3 pm ali i mi i vi. Urazumite se i prestanite da huskate vec pomozite da se strasti smire. Bas se pitam da recimo Novi Zeland stavi kod vaseg prvog komsije nuklearke i uperi u grad u kome zive vasa deca, vi biste verovatno to pozdravili... Licemeri bez grama ljubavi ni prema tudjoj ni pream svojoj deci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet