Delegacije bojkotovale govor Lavrova i napustile salu u Ženevi

Brojne delegacije bojkotovale su danas obraćanje šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova na Konferenciji o razoružanju u Ženevi.

Govor Lavrova bio je unapred snimljen pošto je Lavrov otkazao dolazak u Ženevu zbog sankcija Rusiji koje mu zabranjuju letove iznad Evropske unije.

Diplomate su napustile salu za konferencije, koja je ostala skoro prazna na početku govora Lavrova, prenosi agencija Frans pres.

Među delegacijama koje su bojkotovale govor su i ukrajinska delegacija i delegacije zapadnih zemalja.

  • sasa

    02.03.2022 07:30
    najeb*smo
    Ma ,
    agresija ... jeste , rat .... jeste, ... da li sam protiv jesam , protiv svakog rata sam ... za legalizaciju vutre sam ... protiv nuklerki ... za most sam a protiv ovih što kao brane Šociku a nisu bili dva puta na pecanju , što nikada nisu skakali sa stubova na Dunavcu ... što hoće da žive u gradu i u Plavoj laguni ... bojim se amera oni opiče i vozdra
    Nego trebali su salušati šta čovek hoće da kaže
    Jbg to je demokatija
  • Kraj putina

    01.03.2022 17:13
    Kraj putinoida
    Eu pomaže Srbiji a oni pljuju po njoj.rusi eksploatišu Srbe a oni hvale idiota putina i njegov diktatorski režim.zato će i ostati najbednija država u evropi.Agresija na Ukrajinu je genocid i ratni zločin.to je jedina istina
  • Marx

    01.03.2022 15:27
    Volem Rusiju
    Nije,brate nego to radimo za džabe,i iz čiste ljubavi!(ako ameri oće da im 'falim demonktatiju,1000$ unapred,please!)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet