Gasprom danas prebacio oko 110 miliona kubika gasa u Evropu

Ruska državna kompanija Gasprom je prebacila danas oko 110 miliona kubnih metara gasa u Evropu, preko ukrajinske teritorije.
Gasprom danas prebacio oko 110 miliona kubika gasa u Evropu
Foto: Pixabay

"Gasprom isporučuje ruski gas u tranzitu preko teritorije Ukrajine u redovnom režimu, u skladu sa zahtevima evropskih potrošača", rekao je portparol te kompanije Sergej Kuprijanov, prenela je agencija Interfaks.

Kuprijanov je rekao da je Gasprom juče poslao u zapadnu Evropu 109,5 miliona kubnih metara gasa preko teritorije Ukrajine.

Pitanje moguće gasne krize postavlja se otkako je Rusija započela napade na Ukrajinu. 

  • Dragan

    05.04.2022 07:42
    A
    Dva komentara bivših komunista.Da nisu SAD i Britanija slali avione i tenkove SSSRu danas bi tao bila Nemačka koju je naoružala SSSR.Ah da -kolko ste rubalja dibili za gas ?Zar vaš firer ne reče "samo za rublje" ?
  • Nikola

    06.03.2022 13:29
    Joca @ Zasto kupujete gas?? Prestanite pa cete crknuti. Rusija ima apsolutno sve, a hrane vise nego energenata. A gvozdene zavese ce ponovo biti, juznije od Berlina svakako.
  • Joca

    06.03.2022 11:28
    Zašto šalju gas?

    Udarite sankcije na izvoz! Ne smete, prpa? Glad? Rus koji skapava iza gvozdene zavese; za mene idealna vest za mirno popodne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.