Peskov: Putina optužuje Bajden koji je pozivao na bombardovanje Jugoslavije

Portparol Kremlja Dimitrij Peskov izjavio je da je iznenađen da optužbe na račun predsednika Rusije dolaze od Džozefa Bajdena, navodeći da je upravo on pozivao na bombardovanje Jugoslavije.
Peskov: Putina optužuje Bajden koji je pozivao na bombardovanje Jugoslavije
Foto: Pixabay (ilustracija)

Predsednik SAD Džozef Bajden je danas, prilikom obilaska stadiona na kom su smeštene izbeglice iz Ukrajine, predsednika Rusije Vladimira Putina nazvao kasapinom. 

Peskov je izjavio za TASS da Bajdenove lične uvrede na Putinov račun smanjuju šanse za poboljšanje odnosa Moskve i Vašingtona. 
"Naravno, svaki put takve lične uvrede sužavaju prostor za poboljšanje bilateralnih odnosa sa trenutnom administracijom. Treba toga biti svestan", rekao je. 
 
Dodao je da je iznenađen da uvrede upućuje Bajden koji je pozivao na bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije, 1999. godine. 
 
"On je čovek koji je jednom pričajući na TV u njegovoj zemlji zahtevao da se bombarduje Jugoslavija. On je tražio da se ubijaju ljudi", rekao je Peskov. 
  • Ruza

    27.03.2022 11:34
    Pa nije isto kad bombarduje NATO, ili Rusi. U glavama amerikanaca. Volela bih da ovi u evropskoj uniju saberu koliko su ljudi u svetu pobili amerikanci i na ciju se stranu stavljaju. Nema opravdanja ni po kojim izgovorima ubijati ljude i kao pomagati im da se svrgnu tkzv diktatori. To mora biti volja tog naroda koji tamo zivi. Ako se ne bune oni, sta kao amerikanci zabrinuti. Oni samo dodju sve razore i ostave pustos a obicom coveku jos gore. Nema opravdanja!! Ni za koga.
  • Slucaj

    27.03.2022 08:17
    Molila bih da se ne pre.ebavaju preko nas, dosta nam je bilo. A ako bas hoce analogiju, onda bi Nato trebao da bombarduje Rusiju, iz istog razloga kao i nas.
  • A3

    27.03.2022 07:24
    Setite se Olbrajtove
    Bajden pljuje žuč. Omatorio je pa mu je to jedino zadovoljstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet