Nemac se 90 puta vakcinisao protiv kovida zbog lažnih potvrda

Nemac od 60 godina navodno se 90 puta vakcinisao protiv kovida.
Nemac se 90 puta vakcinisao protiv kovida zbog lažnih potvrda
Foto: 021.rs (Ilustracija)
On je to učinio kako bi prodao falsifikovane potvrde o vakcinaciji sa realnim serijskim brojevima vakcina ljudima koji ne žele da se vakcinišu.
Čovek iz Magdeburga u istočnoj Nemačkoj navodno se vakcinisao u centrima za vakcinaciju u istočnoj saveznoj državi Saksoniji dok prestup nije uočila policija, prenosi novinska agencija dpa.
Osumnjičeni nije priveden, ali je pod istragom zbog neovlašćenog izdavanja potvrda o vakcinaciji i falsifikovanja dokumenata, a uhvaćen je kada se drugi dan zaredom pojavio u centru za vakcinaciju.
 
Nema informacija kakav uticaj na lično zdravlje čoveka može da ima oko 90 doza vakcina protiv koronavirusa, koje su bile različitih proizvođača.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet