VIDEO Zelenski na dodeli Gremi narada: Naši muzičari nose pancire umesto smokinga

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski obratio se prisutnima na 64. dodeli Gremi nagrada u Las Vegasu.
"Naši muzičari nose pancire umesto smokinga", poručio je Zelenski u snimljenom video obraćanju.
On je rekao publici da se Ukrajina bori za "slobodu da se živi i da voli", ali da "ruske bombe unose tišinu na ulice".
"Podržite nas na bilo koji način, ali ne svojim ćutanjem", poručio je Zelenski okupljenima na dodeli nagrada američke Akademije za diskografsku umetnost i nauku (NARAS).
 
  • V

    06.04.2022 13:10
    Pustite ih da napuste zemlju pa će opet nositi instrumente i smokinge umesto pancira i oružja. Vama bar za vreme napada Evropa nije zatvorila granice.
  • Талија

    05.04.2022 08:28
    Лош амерички филм
    Суза нам је кренула. Читав рат треба приписати лошем вођству Украјине, лоше је мерио снаге и подршку. Лоша процена у потпуности. И сад кукумаче и тражи помоћ истих тих због којих се узнео. Схвати где си шта си повиј реп кад треба. Руси имају јасне захтеве прихвати и поклопи се. Сачувај народ и државу.
  • x

    04.04.2022 16:24
    x
    Aman, dokle vise? Gde sete bili kad je Amerika ubijala milione dece u Jemenu koja je jedna od najvecih humanitarnih katastrogfa ikada...tada je bila vaznija prica koje slovo treba da se doda na LGBTQ i na zastavicu duginih boja. Da me niko ne shvati pogresno,ali svet mora da otvori oci i da shvati sta je manipulacija ljudskim pravima,licemerje i nepravda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet