FOTO Ukrajinci: Gugl maps otvorio pristup ruskim vojnim i strateškim objektima

Ukrajinske oružane snage objavile su na Tviteru da je Gugl maps otvorio pristup ruskim vojnim i strateškim objektima.
FOTO Ukrajinci: Gugl maps otvorio pristup ruskim vojnim i strateškim objektima
Foto: Google maps
Ranije su ovi prikazi bili zamagljeni.
"Gugl mape su otvorile pristup ruskim vojnim i strateškim objektima", napisali su i dodali: "Sada svako može da vidi razne ruske lansere, mine interkontinentalnih balističkih raketa, komandne punktove i tajne deponije sa rezolucijom od oko 0,5 metara po pikselu".
Dostupne slike sada uključuju nosač aviona, skladišta nuklearnog oružja u blizini Murmanska, podmornice u blizini Kamčatke i vojnu bazu u Kursku, 150 kilometara od ukrajinske granice, naveli su.
 
  • Mile

    19.04.2022 12:21
    Ne vidim neku korist od istih. A i po izjavi google-a to nije od danas ili juce vidljivo nego vec duze vreme. A sve dok ne mislie da krenu u ofanzivu na Rusiju ne vidim neku korist. Inace slike su poprilicno stare i staticne. Ne navijam za Rusiju ali ovo nije neka vest.
  • pismen

    19.04.2022 10:05
    hahahah
    sad kad Rusi objave snimke i planove svih americkih baza po svetu bice zanimljivo! te snimke nemaju oni kojima to treba, tako da ce to ciniti veliku razliku!
  • Dobro,

    19.04.2022 09:05
    i?
    Šta se time postiglo? Kao da obaveštajne službe zemalja koje sve to zanima nisu već odavno platile Guglu da im to odmagli ili snimile sve što ih zanima svojim satelitima. Da je Rusiji bitno da sakrije sve to, ne bi se ni videlo. Isto važi i za infrastrukturu drugih zemalja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.