Kamala Haris pozitivna na kovid, bez bliskog kontakta sa Bajdenom

Potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris obolela je od koronavirusa, saopštila je danas Bela kuća, prenosi CNN.
Navodi se da je Haris dve doze vakcine protiv kovida primla u januaru prošle godine, treću dozu je dobila u oktobru, a 1. aprila ove godine i četvrtu.
 
Ni predsednik SAD Džozef Bajden ni njegova supruga Džil nisu bili u bliskom kontaktu sa Haris poslednjih dana, navela je Bela kuća.
 
 
Sjedinjene Države su ukinule većinu mera koje su bile na snazi tokom pandemije i u skladu sa smernicama federalnih službi za javno zdravlje na skupovima u Beloj kući više nije obavezno nošenje maski.
U Vašingtonu je od februara beležen pad broja obolelih od kovida, ali je proteklih nedelja ponovo registrovano povećanje broja zaraženih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.