Dojave o bombama u više od 40 crnogorskih škola, obustavljena nastava

Ministarstvo prosvete Crne Gore obavešteno je da je 41 osnovna škola dobila dojavu o bombi, a zbog panike koja je nastala je obustavljena nastava u svim osnovnim školama u zemlji.
Dojave o bombama u više od 40 crnogorskih škola, obustavljena nastava
Foto: Pixabay
Iz Uprave policije je saopšteno da su ekipe u školama i kontrole su u toku. Za sada je utvrđeno da u rožajskim školama nema eksplozivnih naprava, prenosi RTCG.
Rano jutros evakuisane su škole u Podgorici, Nikšiću, Baru, Beranama, Bijelom Polju, Kolašinu, Herceg Novom, Budvi, Cetinju, Andrijevici, Ulcinju, Kotoru, Rožajama, a dojava bombe stigla je i Opštini i sudu u Baru.
"Na teritoriji škole podmetnuto je mnogo bombi. Uvek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti, doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Niko neće ostati živ. Ceo grad će krvariti", poruka je koju je dobio veliki broj osnovnih škola, kako navodi RTCG.
 
Iz Uprave policije je saopšteno da policija preduzima mere bezbednosti u školama u pojedinim gradovima povodom dojava mejlom o postavljenim eksplozivnim napravama.
  • milicica

    27.04.2022 15:30
    pitam se
    Gospode kuda ide ovaj svet i sta nas jos ceka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.