Bliski saradnik Luke Bojovića Filip Korać u pritvoru, sam se prijavio

Filip Korać, bliski saradnik Luke Bojovića, nalazi se u zagrebačkom zatvoru Remetinec.
Bliski saradnik Luke Bojovića Filip Korać u pritvoru, sam se prijavio
Foto: 021.rs
On je sam u pratnji advokata došao s nepoznate lokacije kako bi učestvovao u krivičnom postupku koji se protiv njega u tajnosti vodio zbog falsifikovanja pasoša, preneo je hrvatski Jutarnji list.
Korać je osoba za koju su mediji navodili da je jedan od čelnika srpskog Zemunskoga klana i povezana s vrhom crnogorskog Škaljarskog klana.
Prema pisanju tog lista, protiv Koraća su pokrenute istražne radnje zbog posedovanja falsifikovanog hrvatskog pasoša i u tajnosti mu je bio određen istražni zatvor u odsustvu, a za njim je Hrvatska raspisala međunarodnu poternicu i evropski nalog za hapšenje.
 
Korać je, po svemu sudeći, saznao za to, te je u pratnji zagrebačkoga advokata Gordana Pregleja u utorak došao pred Remetinec rekavši da mu je određen istražni zatvor, nakon čega je pritvoren.
 
Preglej je za Jutarnji list potvrdio tu informaciju, ali je rekao da ne može izneti više detalja.
  • X

    30.04.2022 13:00
    X
    Osetio dace biti,likvidiran! Sigurnije i komfornije bicemu u zatvoru...a sa nasim,sudstvom bice,pusten kada mu bude,bezbedno! Normalno uz novcanu nadoknadu! Nevidim cime se daje na znacaju,ova vest?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet