Prevrnuo se putnički tricikl u Egiptu, osmoro dece poginulo

Najmanje osmoro dece poginulo je kada se putnički tricikl prevrnuo i potonuo u kanalu za navodnjavanje u egipatskoj delti Nila, saopštile su vlasti, prenosi AP.

 

Nesreća se dogodila u gradu Itai el Barud u provinciji Buhejra, a deca su bila radnici u fabrici u tom gradu, udaljenom oko 140 kilometara severno od prestonice Kaira, navodi se u policijskom saopštenju.

Kako je saopšteno, u motornom vozilu na tri točka koje se prevrnulo i potonulo u kanalu rano jutros, prevozilo se najmanje 13 osoba.

Spasioci su izvukli tela osmoro dece uzrasta između 12 i 15 godina, saopštile su zdravstvene vlasti.
 
Najmanje četvoro njih je preživelo nesreću, a spasioci tragaju za još najmanje jednom osobom.
 
Uzrok ove nesreće se istražuje, saopštilo je tužilaštvo, a AP navodi da su saobraćajne nesreće uobičajene u Egiptu pošto su putevi često loše održavani i nedostaje saobraćajna signalizacija.
  • Yiko

    30.04.2022 19:14
    Da stane ludilo
    Preklinjemo naseg velikog vodju i partijske aparatcike da prestanu da zaposljavaju maloletnike u fabrikama stranih investitora. Prvo Kinezi, Vijetnamci, a sad i nasa deca. Dokle bre?
  • zXz

    30.04.2022 19:09
    A život teče dalje
    Prevrnuo se putnički tricikl u Egiptu, osmoro dece poginulo

    U isto vreme Mask kupuje Tviter za šaku milijardi dolara.
  • Qwerty

    30.04.2022 18:55
    Bio sam u Egiptu prošle godine - putevi gde su nas vozili su ok, ali vozni park je horor(njih 20 se nabije na pikap, tricikli, zaprege po autoputu). Signalizacija skor da ne postoji... Kolko god da kukamo ipak smo daleeeko ispred njih... Tuga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet