FOTO: Unutar Azovstalja - pogledajte fotografije ranjenika

Borbe u Ukrajini traju već 77 dana. Velike borbe vode se u Marijupolju, gde ruske snage uništavaju infrastrukturu velikog fabričkog kompleksa Azovstalj.
Ukrajinski zvaničnici u utorak su saopštili da je najmanje 100 civila i dalje zarobljeno u Azovstalju. 
 
Tokom vikenda su ukrajinske vlasti rekle da su sve žene, deca i starije osobe - njih oko 300 - evakuisani iz "Azovstalja" pa se smatra da su preostali civili muškarci.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je proteklog vikenda da se vode pregovori o spasavanju boraca iz čeličane.

U međuvremenu, Press služba puka Azov, koji iskazuje naklonosti prema idejama krajnje desnice, objavila je na Telegramu fotografije koje pokazuju ranjenike u Azovstalju.

  • 22

    13.05.2022 21:04
    Z
    jel nije elenski rek'o da svi treba da poloze zivote za Ukrajinu? I sta bi sa idejom nacije i zadnjih 8 godina dok su ubijali ovi isti na koje neko treba sad da se 'sazali'!!!naci bagra placenici i psinrata!!!bez milosti prema njima jer im nije zabavno kad mecka dodje zaigra i pred njihovim vratima?!
  • Lojalni zapadista

    12.05.2022 20:24
    Suze ronim
    Rasplakah se
  • Hell Bent Flyer

    12.05.2022 15:40
    Citajuci ove komentare hrabrih i prepametnih srbendi dolazim do zakljucka i cinjenicnu utvrdjenog znanja zasto je AV vladao 10 godina.

    - To suffer terribly and to know yourself as the cause: That must be Hell -

    Jordan B Peterson.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet