Fudbaleri Sarajeva gađani u glavu, utakmica prekinuta

Susret 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Širokog Brijega i Sarajeva prekinut je zbog nereda domaćih navijača.
Fudbaleri Sarajeva gađani u glavu, utakmica prekinuta
Foto: Pixabay
Nakon što je Kristijan Medić faulirao Mirka Oremuša, desile su se nemile scene na "Pecari".
Navijači domaćih "Škripari" su tvrdim predmetima sa tribina pogodili Hamzu Čatakovića i Amera Dupovca. Susret je prekinut.
Članovi ekipe iz glavnog grada BiH održali su sastanak "kriznog štaba" i ocena je da na stadionu nisu sigurni i odlučili su da se ne vrate na teren.
 
Prema informacijama koje su potvrđene za N1, do nedavno je trajala rasprava o tome da li nastaviti utakmicu, ili ne, a očigledno je da Sarajlije ne smatraju kako za to postoje uslovi koji im garantuju sigurnost do samog završetka utakmice.
 
Ukoliko se budu sledili primeri iz bliske prošlosti, za ekipu domaćih uslediće žestoka kazna. Poslednji prekid meča u Premijer Ligi BiH bio je u septembru prošle godine, kada su navijači Veleža izvršili invaziju terena. Tada je meč registrovan službenim rezultatom 3:0 za goste, a Velež je dobio jednu od najtežih kazni u modernoj istoriji bh. fudbala.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet