Direktor škole u Sarajevu: Dojava o bombi otišla u spam, videli smo je nakon objave u medijima

Nakon što je više škola u Kantonu Sarajevo dobilo dojave o postavljenim bombama, osoblje i učenici iz prve smene su evakuisani, policija radi svoj posao i vrše se pregledi školskih prostorija.
Direktor škole u Sarajevu: Dojava o bombi otišla u spam, videli smo je nakon objave u medijima
Foto: Pixabay

O tome koliko je to uticalo na roditelje i decu za N1 BiH je ispričao direktor OŠ Safvet-beg Bašagić Namir Ibrahimović, koji ističe i sjajnu rekaciju nadležnih, nakon što su pronašli mejl o dojavi koji je prvobitno otišao u spam.

"Dobili smo mejl oko 7.10, ali smo ga videli kasnije, kada su mediji objavili tu informaciju, proverli smo i našli ga u spam pošti. Brzo smo se organizovali, za petnaestak minuta, bez panike smo evakuisali učenike. I u koordinaciji sa većem roditelja se odlično radilo, učenici koji su petanestak minuta stajali ispred škole su već bili na putu kućama", kaže Ibrahimović, istićući svoju zahvalnost i osoblju škole za reagovanje bez panike.
On pojašnjava da će se nastava u drugoj smeni u ovoj školi odvijati onlajn, što će, iz predostrožnosti biti slučaj i sutra.
 
Za metod odvijanja nastave u petak u OŠ Safvet-beg Bašagić zaposleni i učenici će biti obavešteni naknadno, nakon što se objekat detaljno pregleda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet