Da li je Putin bolestan? Lavrov kaže da nije

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov demantovao je danas spekulacije da je ruski predsednik Vladimir Putin bolestan.

Lavrov je u intervjuu za francusku TV rekao da se Putin svakodnevno pojavljuje u javnosti, i da "niko zdravog razuma" ne može ni da primeti nekakve znake bolesti, prenose ruski mediji.

Lavrov je naveo da se ruski lider svakodnevno pojavljuje u javnosti, da se on može videti na ekranima, mogu se čitati i slušati njegovi govori.

"Ne mislim da razumni ljudi mogu da vide u ovoj osobi znake neke bolesti ili tegobe. Ostavljam to na savesti onih koji šire takve glasine uprkos svakodnevnim prilikama da se uvere ko i kako izgleda", rekao je Lavrov.
 
Prethodnih dana brojni mediji su objavile snimke Putin na kojima se, kako su naveli, "čudno" ponaša. Ovo se, pre svega, odnosilo na njegovu gestikulaciju tokom susreta sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, ali i Sergejem Šojguom, kada je Putin delovao "napeto", držeći se čvrsto za sto, a mediji su tumačili i pokrete njegove desne šake, koja se "zatresla".
  • pawlle

    30.05.2022 16:53
    cuj da li je ,tesko je oboleo
  • B

    30.05.2022 16:49
    V
    Putin je najzdravija licnost trenutno na zemaljskoj kugli......pogotovo ako ga usporedite sa Bajdenom Đonsonom Šulcom Makronom ...o ovoj tkz "Eliti Balkana"je suvisno komentare slati...za ove je i Olbrajtova svetica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.